ERMENİ MESELESİNE BAKIŞIMIZ

Bizim ermeni meselesine bakışımız,
Kahraman subayımız Ramil Seferov gibidir.

Ramil Seferov Kimdir?

Ramil Seferov Macaristan'da katıldığı Nato eğitiminde, bayrağına ve Türk milletine dil uzatan şerefsiz bir ermeni subayının kafasını balta ile parçalayan Azerbaycan Türk Subayı bir yiğittir.


Yaptığından dolayı ömür boyu ceza alan Ramil, Macaristan'da cezasının bir kısmını çektikten sonra Azerbaycan'a iade edilir.

Macaristan'da sekiz yıl hapis yattıktan sonra Azerbaycan'a dönen Ramil Binbaşı olarak Azerbaycan silahlı kuvvetlerinde görevine tekrardan başlar.

Ramil Seferov, ermenistan ardına Rus mekanize birliklerini de alarak Azerbaycan’a saldırdığında ve çoluk-çocuk, kadın-yaşlı demeden katliam yaptığında daha 12 yaşındadır.

Karabağ Savaşı’nın sonlarına doğru Cebrayıl, Ermenilerce işgal edildiğindeyse Ramil’in birçok yakını, akrabası katliamlarda şehit düşmüştür.

Ramil babasının da isteğiyle subay olmuştur.

Ramil ailece topraklarını bırakıp göçtükleri Bakü’de, önce Çemşid Nahçivanski Harp Okuluna girmiş, bir yıl sonra da, üstün başarısı nedeniyle Türkiye’ye gönderilmiş ve İzmir’deki Askeri Lisede dört yıl eğitim görüp Kara Harp Okuluna gitmiş Ankara’da, üsteğmen rütbesiyle Azerbaycan Ordusunda görevine başlamıştır.

Azerbaycan Ordusu'nda görevli bir subayken Macaristan’a Nato eğitimi için gönderilmiştir.

Macaristan’da Gurgen Margaryan adında bir Ermeni subay kendisiyle sürekli uğraşmaya başlamış ve bununla kalmayıp bir gece Azerbaycan bayrağını önce üzerine tükürmüş, yırtmış, en sonunda da üzerinde tepinmeye başlamıştır. (mahkeme kayıtlarında aynı ile geçmektedir)

Bunun üzerine Ramil kendini kaybetmiş ve ermeni subayın kafasını kesmiştir. Hukuktaki ağır tahrik'ten dolayı Ramil'in cezası düşürülmüştür;

Hakim mahkemede Ramil'e;
"Pişman mısın?" diye sorar...

Ramil ise hakime;
"Evet...Yanında ona yardım eden ermeni subayı da öldürmedim diye pişmanım." demiştir...

Türk düşmanları bilmelidirler ki; Türk Milleti'nin içinde Ramil gibiler çoktur!


Dolayısıyla yinelemek isterim ki;

Bizim ermeni meselesine bakışımız,
Kahraman subayımız Ramil Seferov gibidir.


Kafası gövdesine ağır gelenler eğer aynı şerefsizliği yaparlarsa cevabımız da Ramil gibi olacaktır...